b_kesa.jpg

Kesä


pallokuva uinti

Uinti

Kesäaikaan on vaivatonta ja mukavaa pulahtaa Lentiiran puhtaisiin järviin. Olitpa sitten ensikertalainen tai kokenut vesipeto, sopivia uintipaikkoja löytyy jokaiselle. Jos sää ei satu suosimaan, 1,5 tunnin ajomatkan päässä sijaitsee Katinkullan kylpylä monipuolisine altaineen.


pallokuva veneily

Veneily

Kirkkaissa vesistöissä on mukava viettää päivä veneillen. Veneily itsessään voi sisältää monta muuta harrastusta kuten soutu, kalastus ja luontokuvaus. Jos haluat viettää päivän rennosti, niin veneily on harrastus juuri sinulle.


pallokuva melonta

Melonta

Melonnassa pääset haastamaan itsesi ja samalla voit nauttia ympäröivästä Lentiiran luonnosta. Kanoottien vuokraus on helppoa ja hintakin on kohdallaan. Melontaa voi harrastaa niin yksin kuin porukassakin, kumpi vain parhaalta tuntuu.  Tämä harrastus on unohtumaton kokemus jota et halua jättää väliin.


pallokuva patikointi

Patikointi

Lentiirassa on hyvät edellytykset lähteä vaeltamaan luonnon keskelle. Suomen laajin vaellusverkosto, UKK-reitti, kulkee myös Lentiiran lävitse ja tarjoaa kulkijalle monia näkemisen arvoisia luonnon ihmeitä. Kuhmossa sijaitsee myös Iso-Palosen Maariansärkkien luonnonsuojelualue mäntykankaineen ja harjuineen.


pallokuva elaintarkkailu

Eläintarkkailu

Lentiiran luonnon helmassa elää laaja kirjo eläimiä linnuista ahmoihin ja jopa karhuihin. Muista vain ottaa kamera matkaan!


pallokuva metsastys

Metsästys

Metsämiehille ja -naisille löytyy syksyllä jahtia pienriistasta hirviin.

 

lentiira logo grey

Eija ja Toivo Heikkinen | Petäjäniementie 121 | 88930 Lentiira | Eija 044 0297 214 | Topi 044 0154 179 | sales@lentiira.com