b_saunawellness_4.jpg

Sauna & Wellness

Tervetuloa nauttimaan savusaunan pehmoisista löylyistä ja pulahduksesta raikkaaseen järviveteen tai avantoon! Tai miksipä et hemmottelisi itseäsi virkistävillä perinnehoidoilla paikallisten luontaishoitajien osaavissa käsissä. Ohjatuilla joogatunneilla taikka äänimaljahoidossa elpyy sekä keho että mieli! Tiedustelut puh. 044 72 88 930.


Savusauna

Perinteinen savusauna lämpiää kesäisin joka ilta, ja muina aikoina tilauksesta. Käytettävissä on myös moderni, viihtyisä sähkösauna. Takkatupa on varattavissa illanviettoihin ja yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden.

 

Suolasaunahoito

Syväpuhdistava Elämänsuola- tai Hunajasuolahoito puhdistaa keuhkoja ja alentaa kehon happoisuutta. Siten se edistää myös ihon hyvinvointia helpottaen ihottumia ja muita iho-oireita. Suola hierotaan iholle saunan lämmössä ja samalla saat nauttia raikasta mahlapuolukkajuomaa. Pidempään hoitoon kuuluu lisäksi virkistävä yrttijalkakylpy.

 

Turvesaunahoito

Luonnollinen turvehoito edistää verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja puhdistaa kehoa myrkyistä. Turvetta suositellaan eritoten palauttavana hoitona fyysisesti aktiivisen päivän päätteeksi. 1,5h hoito sisältää koko kehon käsittelyn hartioista selkään ja jalkoihin. Tunnin hoidossa käsitellään hartiat ja selkä. Turvehoidon aikana saat nauttia raikasta mahlapuolukkajuomaa.

 

Jalkakylpy kahdelle <3

Virkistävä hemmotteluhetki kahdelle ! Sillä aikaa kun kotimaisten rohtoyrttien bioaktiiviset aineet vaikuttavat jalkaterissäsi, voit nauttia rauhoittavan teehetken ystäväsi tai rakkaasi kanssa. Hoito voidaan tehdä terassilla, mökissä, nuotiolla - tai muussa sopivassa paikassa.

 

Kuppaus

Kuppaus on voimakkaasti puhdistava hoitomuoto! Se vapauttaa kehoa jännityksistä sekä stimuloi kehon itseään parantavia mekanismeja. Perinteinen märkäkuppaus tehdään moderneilla välineillä ja korkeita hygieniastandardeja noudattaen saunan löylyissä.


Hoitavat äänilmaljat

Tiibetiläiset äänimaljat saavat kehon miljoonat solut värähtelemään parantavilla taajuuksilla. Hoidon aikana maljoja soitetaan rinnan, vatsan, selän ja/tai raajojen päällä, jolloin värähtely pääsee vaikuttamaan suoraan kehossa. Hoito kestää n. 45 -60 minuuttia ja soveltuu 1-4 henkilölle. Isommille ryhmille suosittelemme äänimaljarentoutusta, jossa maljoja ei tuoda keholle.

 

Joogatunti

Klassinen hathajoogatunti pitää sisällään hengitysharjoituksia, joogaliikkeitä sekä loppurentoutuksen. Harjoituksen taso sovitetaan osallistujien mukaan, ja ensikertalaisetkin ovat tervetulleita! Mattolaina tarvittaessa.

 

Sauna & Wellness -tarjonta sopii paitsi lomalaisen kalenteriin, myös osaksi tykypäivien ja yksityisten illanviettojen ohjelmaa. Ota yhteyttä niin räätälöidään teidän poppoolle sopiva paketti! Palveluhinnastosta löydät saunapalveluiden ja hoitojen hinnat. Wild & Well – hyvinvointia joka solulle!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

lentiira logo grey

Varaa: Eija 044 0297 214 | Topi 044 0154 179
Petäjäniementie 121 | 88930 Lentiira |  Finland | sales@lentiira.com