Atmospheric Pirtti restaurant

English translation coming soon! Lentiiran Lomakylän tunnelmallisen Pirtti-ravintolan hirsiseinät huokuvat historiaa. Valoisan  aurinkosalin isoista ikkunoista  on mahtavat näkymät järvelle. Katetulta lasiterassilta löytyy lisätilaa isommallekin porukalle.

Tarjoamme ravintolassa maittavan aamiaisen lisäksi  konstailematonta kainuulaista ruokaa, jossa suosimme paikallisia raaka-aineita.  Kahvitusten lisäksi toteutamme maittavat lounaat, rennot saunamenut taikka juhlavat illalliset sesongin makuja mukaillen

Juomalistallamme on kahvin ja virvokkeiden lisäksi kainuulaisen pienpanimon oluita sekä muutamia eurooppalaisia viinejä ja suosituimpia väkeviä.

Kahville voit poiketa ilman ennakkovaroitusta, mutta ruoka- ja ryhmäpalvelut toteutamme ennakkotilauksesta. Vastaanoton kioskista voit ostaa pientä purtavaa ja virvokkeita.

Kokouspalvelut

Lentiiran Lomakylä tarjoaa viihtyisät puitteet kokouksille, juhlille ja virkistyspäiville.  Ravintolatilojen lisäksi rannassa sijaitseva savusauna ja takkatupa soveltuvat erinomaisesti erilaisiin illanviettoihin.

Kokous- ja juhlapalveluihin voit yhdistää erilaisia hyvinvointi- ja luonto-ohjelmapalveluita. Saatavilla myös tarvittavaa kokoustekniikkaa (videotykki ja fläppitaulu).

Isompia tapahtumia varten voimme pystyttää  päärakennuksen viereen juhlateltan, johon mahtuu parisataa ihmistä viihtymään.

Image

Varaa
mökki

Milloin haluaisit majoittua?

Contact

Lentiira Holiday Village
Petäjäniementie 121
88930 Lentiira Finland
Phone +358 44 72 88 930
sales (at) lentiira.com

Petri Heikkinen +358 50 585 12 10 (Eng, Ger)
Sanna Kyllönen + 358 400 677 667 (Eng, Fra, Swe)
Larissa Tammis +358 50 58 61 444 (Rus, Est)

Contact us

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

©2021 Lentiiran Lomakylä. All Rights Reserved.